Zájezd na veletrhy GO a Regiontour se koná 18. ledna

Jednodenní zájezd na zahajovací den mezinárodních veletrhů cestovního ruchu GO a REGIONTOUR v Brně pořádá Czech Travel Press. Cestu organizuje Miroslav Navara.

Kromě možnosti strávit první den veletrhu podle svých odborných zájmů jste zváni na naši prezentaci a slavnostní vyhlášení výsledků novinářské soutěže, pořádané asociací Czech Travel Press v průběhu roku 2017. Prezentace se uskuteční v 15:00 h v pavilonu P, salonek P/5. Zúčastní se i kolegové z Brna a z partnerského Klubu FIJET z Bratislavy. Věříme, že vaše stavovská čest a chuť na degustaci dobrého jihomoravského vám nedovolí nepřijít!

Autobus odjíždí z Prahy 18. ledna v 7:00 h jako obvykle od parkoviště naproti Wilsonovu nádraží (při magistrále směr Brno). Pro ty, kdo mají blíže na stanici metra C Opatov, zastaví autobus cca v 7:15 h na obvyklém místě nad stanicí metra, směr ven z Prahy. Odjezd autobusu zpět do Prahy z Výstaviště je naplánován na 18:15 h po skončení provozní doby veletrhu.

Členové, kteří nebudou mít uhrazeny příspěvky na rok 2018 na plenární schůzi, budou je moci uhradit cestou v autobusu u pokladníka. Nečlenové přispějí na úhradu autobusu částkou 100 Kč. Závazný zájem prosím oznamte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 15. ledna.